✓ Stort musikrepetoire  ✓  25 års erfaring  ✓ Vurderet 5/5 i anmeldelser​

Underholdning til fest og arrangementer for voksne

​Skal du bruge underholdning til fest eller et andet arrangement? Jeg har 25 års erfaring med at levere underholdning til fest og andre arrangementer for voksne. Det kan være alt fra familiefesten til firmafesten. Du kan altid være sikker på en professionel og festlig underholdholdning, når du bestiller Brians Musik og Gøgl. Derfor har jeg mange kunder i blandt andet Roskilde og Hedehusene samt mange andre steder på Sjælland.

Musik, trylleri og anden underholdning til fest

​Skal du bruge musik eller underholdning til fest for voksne, på kræmmermarkedet, til fødselsdagen, konfirmationen, sommerfesten, havefesten, firmafesten, på plejehjemmet eller måske til julefrokosten? Så er du havnet det rette sted. Jeg tilbyder gratis trylleshow ved bestilling af festmusik, og jeg tilbyder underholdning til fest på hele Sjælland.

Jeg tilbyder en bred vifte af shows som underholdning til fest, hvor det mest populære er de klassiske tricks, som alle kender, og som aldrig går af mode. Det kan også være jonglering og stand-up med videre. Mental magi er også meget populært, især for voksne. Jeg blander gerne det hele sammen i en cocktail, som altid vækker både smil og jubel hos gæster i alle aldre - sådan at tiden står stille. Derfor har jeg latter- og forundringsgaranti.

Du er garanteret en entertainer til en fordelagtig pris, og alle mine shows og al min underholdning til fest rammer bredt og bliver naturligvis altid holdt i en god tone. Der er samtidig lidt fokus på hovedpersonen, hvis der er en hovedperson, men publikum slipper aldrig helt for at blive inddraget i mine shows. I øvrigt blev jeg Danmarksmester i trylleri for børn i 2014 og fik andenpladsen i 2015.

Jeg kommer også gerne ud til juletid med min egen julemand og nissemor. Faktisk er det min egen far og mor, så der er naturligvis et godt samspil. Vi har optrådt til julefest i blandt andet Saxo Bank, Statsforvaltningen Hovedstaden, Dansk Arbejdsgiverforening, Landbrug og Fødevare og KAB. Jeg har efterhånden spillet og leveret underholdning til fest og julefest af enhver art.

25 års erfaring som festmusiker med alsidig musik

Jeg er uddannet i Københavns Drengekor og har lige haft 25-årsjubilæum som festmusiker i en alder af 40 år. Jeg har med andre ord erfaringen på min side. Jeg tilbyder underholdning til fest i form af god stemning, smil, god musik og sang, trylleshow og indlevelse. Musik og Gøgl kan med andre ord gøre forskellen til netop jeres fest, uanset om det er konfirmation eller guldbryllup.

Mit repertoire er bredt og rækker over alle de populære sange. Det kan være alt fra danske klassikere, Kim Larsen og grandprix-musik til blandt andet Elvis, Elton John og Beatles. Jeg kan naturligvis også en masse børnesange, julesange og så videre. Du får en gratis trylleshow på cirka 20 minutter ved bestilling af festmusik. Jeg skaber mirakler og underholdning til fest, uanset om det er en havefest eller et guldbryllup.

Mit engagement og brede repertoire af festmusik gør, at du kan være sikker på, at gæsterne får en god oplevelse og en dejlig underholdning til fest. Alle i selskabet bliver tilgodeset, og musikken bliver ikke spillet for højt under selve middagen, hvor den bliver spillet med smil og indlevelse.

Til dansen senere på aftenen bliver der skruet noget op for anlægget, og her vil alle de nyere hits og ældre klassikere fra 60'erne, 70'erne og 80'erne bliver fyret af. Det sker med charme, selvtillid og lækkert hår. Jeg kan mit kram og kan næsten opfylde alle jeres musikønsker.

»1000 tak for sidst ifm. min datters konfirmationsfest d. 12-5-2013. Rigtig god og levende musik samt glimrende gøgl, som dækkede alt fra de mindste til de ældste. Det er en fornøjelse at møde en "entertainer" som både mestrer musik, ballonkunster og trylleri. Du er virkelig i øjenhøjde med dit publikum, og dit smilende og imødekommende væsen er helt klart et aktiv for enhver fest,« skriver Henrik Eriksen i en anmeldelse.

Book mig til at underholde ved din festlighed

​Få et uforpligtende tilbud på underholdning til fest såsom et trylleshow eller festmusik i dag. Du er velkommen til at ringe til mig på telefon 22 84 32 93 for at høre nærmere, men du kan også skrive til mig på e-mail info@musikoggogl.dk​​​. Jeg fortæller gerne meget mere om, hvordan jeg kan pifte din fest eller dit arrangement op. 

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på Eventzonen.dk

Firmainformationer:

Brians Musik og Gøgl v/Brian Christiansen

Bakkevej 11
2640 Hedehusene

CVR: 29683581

Kontaktinformationer:

Tlf.: 22 84 32 93

E-mail: info@musikoggogl.dk​​​

Book mig her