✓ Stort musikrepetoire  ✓  25 års erfaring  ✓ Vurderet 5/5 i anmeldelser​

Ældrecentret Broparken i Rødovre​

Den 12/5-14.

Vi har haft fornøjelsen af at have Brian fra musik og gøgl på besøg til vores forårsfest her på Ældrecentret Broparken i Rødovre.

Beboernes kommentar efter vores forårsfest var følgende

- Det er den bedste fest vi har haft…

- Hvor var Brian god…

- Han kunne også trylle…

- Han sang så dejligt, alle de sange som vi kender.

- Han sang også Elvis…

- Kommer Brian og spiller til næste fest…

Det bliver ikke sidste gang vi ringer til Brian, sikke en fest, vi alle havde. Tak Brian fordi du med dit smil og smittende charme tryllebandt os alle. Vi kan kun sige på gensyn.

Ældrecentret Broparken.

Rødovre.

Super musik

Hej Brian, 1000 tak for sidst ifm. min datters konfirmationsfest d. 12-5-2013.

Rigtig god og levende musik samt glimrende gøgl, som dækkede alt fra de mindste til de ældste.
Det er en fornøjelse at møde en ”entertainer” som både mestrer musik, ballonkunster og trylleri ;o)

Du er virkelig i øjenhøjde med dit publikum, og dit smilende og imødekommende væsen er helt klart et aktiv for enhver fest.

Mange hilsner
Henrik

Henrik Eriksen 2012-05-19 09:45:35

Skøn eftermiddag på plejehjemmet

Hej Brian Som jeg lovede vil jeg hermed sende dig en hilsen i din gæstebog herfra Toftehøjens plejecenter i Viby. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag med sang og musik fra de gode gamle dage, alle kunne genkende sangene, hvilket jo er en rigtig dejlig oplevelse for de ældre beboere. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger. 

Hilsen Rita Thorsen - formand for Bruger-pårørenderådet på Toftehøjen, Viby Sj.

Fantastisk underholdning til brylluppet​

Hej Brian. Vil bare sige tak for en fantastisk underholdning d. 1/10 2011 på Sejerø til min bror og svigerindes bryllup (Brian og Chila) du leverede god underholdning og musik så alle kun kunne blive i godt humør. Tak for din glade og naturlige måde at levere varen på. Tvivler på at det er sidste gang vores familie benytter os af din festlige måde at spille og underholde på. Du havde bare tjek på hvilken slags musik der skulle spilles. Tak for din søde og hyggelige måde at takle alle os "skøre" gæster på. En vidunderlig fest med god musik er det der gør et bryllup til en oplevelse som ingen glemmer. Håber vi ses til et andet arrangement. Vil ønsker dig god vind vider frem i karrieren. 

Hilsen Helle fra Næstved

Underholdning på Ellen Mariehjemmet

Godmorgen Brian Først vil jeg sige tusinde tak for underholdningen i går på Ellen Mariehjemmet, jeg er blevet fortalt at du var helt fantastisk god til at få vore beboere til at synge med og hygge sig, mange tak for det.! Vi vil meget gerne have at du kommer og underholder os fremover og hvis du kan afse tid til at komme en torsdag om et par måneder, vil vi sætte stor pris på det. 

Med venlig hilsen og god weekend Joan Hansen Sekretær på Ellen Mariehjemmet.

Underholdning ved bryllup

Brian og Chila 2012-01-12 09:26:53

October 03, 2011 23:07:20

Hej Brian Vi vil takke dig mange gange for en fantastisk underholdning ved vores bryllup D. 1-10-11. du havde virkelig føling med festen og du fik alle med og ikke mindst vil du være en af dem der vil stå i vores erindringer fra denne vigtige dag i vores liv De Varmeste Hilsner Chila og Brian Freese SEJERØ P.S. vi skal hilse dig fra alle de dejlige børn de var vilde med dit trylleri og det var de voskne også og det kan vi kun varmt anbefale andre og takke ja til

Underholdning på Mariehjemmet

Joan Hansen 2012-01-12 09:25:30

September 05, 2011 13:05:05

Godmorgen Brian Først vil jeg sige tusinde tak for underholdningen i går på Ellen Mariehjemmet, jeg er blevet fortalt at du var helt fantastisk god til at få vore beboere til at synge med og hygge sig, mange tak for det.! Vi vil meget gerne have at du kommer og underholder os fremover og hvis du kan afse tid til at komme en torsdag om et par måneder, vil vi sætte stor pris på det. Med venlig hilsen og god weekend Joan Hansen Sekretær Ellen Mariehjemmet Vesterbrogade 3 3250 Gilleleje

Tak for underholdning

Vi vil bare takke for super underholdning til Elias konfirmation den 5 maj 2013. God musik og sikke et trylleshow, alle gæsterne var ellevilde. Tak for denne gang.

Venlig hilsen familien Tobiassen

Ole, Trine og Elias Tobiassen 2012-05-15 09:01:28

Høstfest Flemløse Plejehjem

Deglig aften på Flemløse Plejehjem, med super god underholdning.

God musik, som beboerne kunne synge med på, og danse til. Og rigtig sjovt tryllenummer.

Kan helt sikkert anbefales :-)

Underholdning til Bryllup

​Hej Brian Vi vil takke dig mange gange for en fantastisk underholdning ved vores bryllup D. 1-10-11. du havde virkelig føling med festen og du fik alle med og ikke mindst vil du være en af dem der vil stå i vores erindringer fra denne vigtige dag i vores liv 

De Varmeste Hilsner Chila og Brian Freese SEJERØ 

P.S. vi skal hilse dig fra alle de dejlige børn de var vilde med dit trylleri og det var de voksne også og det kan vi kun varmt anbefale andre og takke ja til

Super god underholdning til min fødselsdag

Kære Brian En stor tak for en fantastisk musik, lørdag d. 20. august 2011 til min fødselsdagsfest samt det festlige trylleshow. Alle gæster roste dig, din musik, din optræden og dit dejlige smil. Du havde en fantastisk føling med selskabet både under middagen, hvor musikken passede perfekt, og hvor du var helt med ved sange m.m., og under dansen, hvor både din musik og sang var skøn. 

Det er super fedt, at du kan spille både moderne og klassiske numre samt god "gammel" rock. Du får absolut Top Karaktér og vi kan varmt anbefale dig til andre. Vi vil meget gerne bruge dig igen. 

God vind fremover

Mange hilsner fra Leif og Annie Pederse

Toftehøjens plejecenter i Viby

Rita Thorsen 2012-01-12 09:27:19

December 20, 2011 21:24:34

Hej Brian Som jeg lovede vil jeg hermed sende dig en hilsen i din gæstebog herfra Toftehøjens plejecenter i Viby. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag med sang og musik fra de gode gamle dage, alle kunne genkende sangene, hvilket jo er en rigtig dejlig oplevelse for de ældre beboere. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger. Hilsen Rita Thorsen - forman for Bruger-pårørenderådet på Toftehøjen, Viby Sj.

Fødselsdagsfest med festligt trylleshow

Leif og Annie Pedersen 2012-01-12 09:26:04

September 05, 2011 13:09:31

Kære Brian En stor tak for en fantastisk musik, lørdag d. 20. august 2011 til min fødselsdagsfest samt det festlige trylleshow. Alle gæster roste dig, din musik, din optræden og dit dejlige smil. Du havde en fantastisk føling med selskabet både under middagen, hvor musikken passede perfekt, og hvor du var helt med ved sange m.m., og under dansen, hvor både din musik og sang var skøn. Det er super fedt, at du kan spille både moderne og klassiske numre samt god "gammel" rock. Du får absolut Top Karaktér og vi kan varmt anbefale dig til andre. Vi vil meget gerne bruge dig igen. God vind fremover ,->. Mange hilsner fra Leif og Annie Pedersen : >

Underholdning ved Sejerø

October 02, 2011 22:13:50

Hej Brian. Vil bare sige tak for en fantisktisk underholdninhg d. 1/10 2011 på Sejerø til min bror og svigerindes bryllup (Brian og Chila) du leverede god underholdning og musik så alle kun kunne blive i godt humør. Tak for din glade og naturlige måde at levere varen på. Tvivler på at det er sidste gang vores familie benytter os af din festlige måde at spille og underholde på. Du havde bare tjek på hvilken slags musik der skulle spilles. Tak for din søde og hyggelige måde at takle alle os "skøre" gæster på. En vidunderlig fest med god musik er det der gør et bryllup til en oplevelse som ingen glemmer. Håber vi ses til et andet arrangement. Vil ønsker dig god vind vider frem i karrieren. Hilsen Helle fra Næstved

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på Eventzonen.dk

Firmainformationer:

Brians Musik og Gøgl v/Brian Christiansen

Bakkevej 11
2640 Hedehusene

CVR: 29683581

Kontaktinformationer:

Tlf.: 22 84 32 93

E-mail: info@musikoggogl.dk​​​

Book mig her